Sista..

ansträningningen i plugget är alltså gjord för året. den bestod i att fara och fika igår ;) nu är det jullov, och allt känns toppen! alla julklappar är klara utom evelinas, men den har jag en plan för så det går nog bra! det blir staden lite senare för att köpa det sista :) nu ska jag gå och spöa min pojkvän i tekken, vi får se hur det går!!!!

Snart jul!

Nu är det faktiskt bara 2 veckor kvar tills jul, och jag längtar jättemycket! Alla julklapparna till familjen är köpta, men till Arvid och hans familj är det fortfarande tomt.. Suck! Men pappa hade sett en grej inne i stan som jag ska kika på, hoppas bara att den inte är alltför dyr... Men imorgon blir det lussefirande hemma hos Magnus, på lördag träning + genrep till julshow, och sen på söndag blir det julshow typ hela dagen känns det som!

Men först och främst, så kommer Kanzel (min nya häst) ikväll... Spännande! Snacka om för tidig julklapp ♥


Hilarious


Jobba, jobba, jobba

Jag jobbar hela tiden nu känns det som. Men det är roligt, och skönt att få mycket pengar! Särskilt nu i december när man bränner så jävla mycket..

Jag har för övrigt lyckats undvika att köpa en endaste julklapp. Ganska bra jobbat, tycker jag iallafall! :) Ska dock gå på stan på lördag och förhoppningsvis hitta några stycken!

Nu ska vi göra klart samhällsen.. Den verkar bli jättebra! ♥


Jobb-bråk

Idag bråkade jag och min pojkvän om att jag skulle jobba på fredag, innan vi skulle gå ut. Via sms. Moget va?

Tur att vi båda är nog mogna att lägga ner bråket och be om ursäkt iallafall.

Nu är det snart jobb som gäller - hoppning står på schemat. Känns väl sådär måste jag erkänna, ponnysarna blir så himla pigga när det är hoppning! Ibland går det bra, och ibland inte alls. Jag hoppas på det första.
 


Advent

Nu har första advent varit och det är officiellt tillåtet att dricka glögg så mycket man vill, äta skumtomtar, sjunga julsånger och tända juleljus. Igår provade vi Blossas Blåbärsglögg, den var riktigt bra! Mild och god, dock inte med så mycket blåbärssmak.


Annars så är motivationen inte på topp, men inte heller samma bottennapp som det var tidigare. Numer tar jag inte sovmorgon varje dag iallafall, och plugget flyter lite lättare än tidigare. Dock så har jag matteprov imorgon, något som inte känns kul alls! Ska plugga lite med pappa ikväll. I eftermiddag ska jag och Sparven gå på stan och köpa julklappar och kolla nyårsklänning till mig. Jättemysigt! ♥

RSS 2.0