Tänk..

att jag kunde ha sån galen tur att hitta en så fin pojkvän.. Blir alldeles lycklig när jag tänker på det, även när resten av livet känns rätt kasst :)

Vart tog helgen vägen?

Den här helgen har jag, med få undantag, nästan bara pluggat. Jag klev upp klockan 7 i söndags bara för att hinna räkna det sista innan jag skulle på tävling i hjoggmark.

Den tävlingen gick fö inte så dåligt för mig och ida.. Hon vann sin klass, jag vann min klass och KMet i Sävar. Haha :) Ändå gick det åt helvete för mig, tyckte jag.. Mimmi var typ knäpp pga blåsten. Men men.

Nu ska jag gå och ha sista lektionen inför mitt matteprov. Det känns sådär. Hatar min matte just nu, för jag känner igen och alla är superduktiga.. Känner mig som en ensam, dum tönt ;P Efter det blir det naturprov, som jag, trots kämpandet i helgen, inte känner mig säker på alls. Suck!

Jag är inte riktigt som alla andra

Idag var jag och tittade på när Ida tränade för Micke Larsson. Snackar litegrann med han, och frågar (lite halvt på skämt ska jag tillägga): Men Micke, du har inte nån häst du vill lämna ut på foder?

Och så visar det sig att han kanske har det. En holsteinervalack, 13 år, 173 cm, gammal fälttävlanshäst som inte hade nog mycket kapacitet för Mickes vilja.. Dvs den kan gå upp till MSV B utan problem, men inte MSV A. Iallafall så skulle denna häst egentligen säljas, det skulle komma en tjej och provrida den i helgen, men om hon inte passade skulle jag få komma och provrida.. Och Micke sa att han trodde att den hästen skulle passa mig perfekt.

Och jag vill så galet jävla gärna ha den. Jag har inte ens sett den än, men jag vill. Kan inte ens beskriva hur roligt det vore. Fick en tung klump i magen idag när jag inte fick träna.. För jag vill ju det! Jag vill fortsätta tävla. Jag vill inte lägga av nu, det är inte värt det! Festerna, ansvarslösheten, inget är värt det. Jag vill bara fortsätta..

En gång hästbiten, alltid hästbiten.


Ego

Jag är så otroligt jävla ego nu att det inte finns. Men jag orkar helt enkelt inte ta hand om någon annan än mig själv just nu. Det kanske låter taskigt, eller bara tragiskt, men så är det. Jag har nog upp med mig själv för att orka bry mig och andras eventuella olycka..

Flow?

Jag hittade min natur/massagebok.

Svenskan är nästan klar.

Det börjar lösa sig..
 

Stressad är en underdrift

Jag håller seriöst på att gå under av allt detta plugg. Denna vecka och nästa har jag:

- Svenska hemprovinlämning torsdag
- Massageprov fredag
(vilket jag har tappat bort anteckningarna till..)
- Naturprov måndag
- Matteprov tisdag
- Religionsprov torsdag
- Inlämning på Internationella Relationer
(som ska vara på 5-6 sidor, jag har skrivit 2)
- Inlämning projektplan fredag (som jag inte ens börjat på)

Samt att jag ska ta körkort inom några veckor, så jag har en jäkla massa teori att plugga.

Jag har tänkt skriva klart min svenskainlämning nu, eftersom jag jobbar ikväll och kommer hem klockan 9. Men se på fan.. Då glömde jag att mejla det jag skulle skriva på så jag får inte fram det här på skolan. Det ser alltså ut som att det blir en lång natt för mig..

 

Zorina

Nu har Zorina åkt till himlen.. Blir ett stort hålrum efter den underbara, livsglada ponnyn!

 

Kattspyan och Tallkotten

Caspian kan vara söt..


 Och mindre söt..


Medans Kotten, hon är alltid stylish ;)
 

På min gata i stan..



Här i Umeå måste man tillochmed kedja fast sopkorgarna ..

Torsdag

Idag fyller Arvid år, värsta roligt för han :) Och värsta roligt för mig att få fika i eftermiddag.. Haha!

Har körlektion idag också, och efter den så är ungefär halva utbildningen avklarad. Känns skitnervöst, men samtidigt så vet jag att jag är duktig på att köra och att det kommer gå bra..

Nu måste jag dock skriva klart religionen, blää..

Avslutar med en bild på min mupp till pojkvän.. Han är den sötaste :)

Myskväll

Eftersom jag fortfarande är sjuk, och nu ensam eftersom Arvid var tvungen att fara hem och städa(snacka om att dra en nitlott) så blir det en äkta myskväll framför datorn. En myskväll ska, enligt mig iallafall, inehålla:

- Te (just för stunden grönt te med smak av persika)
- Tvserie (Gossip Girl, One Tree Hill eller 90210 idag)
- Musik (och eftersom jag, är just jag, så får ni med en lista på mina favoritlåtar för kvällen..)

Jack's Mannequin - The mixed tape
Bethany Joy Lenz(eller Haley i OTH) - Halo

Jimmy Eat World - Work
Aimee Mann - It's not going to stop
The Weepies - World spins madly on

Länkarna är klickbara, så slipper ni som är nyfikna leta :)

Ha en bra kväll.. Det tänker iallafall jag ha ♥


Trassel

Det känns som att allt strul kommer samtidigt..

- Hamstern dog (vilket iofs inte var en sån stor sorg för mig, men vadfan..)
- Musse blev sjuk och va tvungen att avlivas (vilket var jävligt mycket värre)
- Zorina är utdömd och åker snart till himlen
- Företaget pappa jobbar för har gått i konkurs och nu vet dom inte vad som händer..


Fucking brilliant.


Sandgärdan

Det var på denna tävling som jag kirrade två förstapriser och ett fjärdepris på 4 starter.. Inte dåligt, inte dåligt alls.
Mer om det här:

















Piercad



Att pierca sig är nog världens bästa bantningskur. Det är skittråkigt att äta, för det går så låååångsamt.. Synd bara att jag gillar att äta. Men, vill man vara fin får man lida pin! ;)

Tomt hus.



Rip Nussekudden.
Hälsa Puma från mig.

Motig dag

Den här dagen var det verkligen inte många rätt.. Ska bara vara med på svenskan och sen ska jag fara hem och bara dö i något hörn. Gårdagen var verkligen en kass dag, fredag den 13e kan slänga sig i väggen.. Nu är det 11e september som gäller.

Hård skoldag

Idag har jag haft skola från 9.30-10.00. Det var ganska jobbigt! Gick sen på stan med Arvid och kikade på kläder och parfym och lite andra smågrejer.. Jag fyller ju år på måndag, så det är ju bäst att önska sig saker i massor! Ska gå på stan med mamma någon dag i helgen och visa allt jag hittat :)

Trodde egentligen att jag skulle fika med fv-tjejerna men det blev tydligen inte så..

Ska nog till Surf ikväll och göra listor tills imorgon, samt kika på Idas hoppträning. Håller tummarna för att det går bra idag, Mimmi har varit så himla stirrig på senaste tiden!

Nu ska projektplanen skrivas, fy fan va tråkigt det är.. Men det måste göras, och det är lika bra att göra bort det nu!

På torsdag ska jag förresten träna med på mitt älskade IKSU med  Magnuspagnus. Vilken lycka, jag längtar som få! Efter denna vecka där vi som går friskvård får gå in gratis ska jag köpa kort, jippie :) :)

RSS 2.0