Slut

Jag har verkligen totalt tömt ut mina energidepåer. Hur då, undrar ni säkert.

Jo, såhär var det:

- I onsdags natt var jag vaken i två timmar för att jag var hungrig. Sen åt jag, men för lite, och fortsatte va vaken.
- I torsdags natt var jag bara vaken utan någon anledning. Bajs
- Idag jobbade jag
- Sen for jag på fest, dock nykter

Så nu är jag förbannat trött. Och vet ni hur jag löser det? Genom att planera morgondagen såhär!

- Kliva upp kl 08.00 för att fara på instruktörskurs
- Kursa till 15.00,
- Köra till Hjuken direkt från Surf.

Dock så får jag chilla i Hjuken så det kanske jämnar ut sig.

Nu ska jag sova. Godnatt gott folk!!
 


Justja, glömde en sak. Fick mvg på svenska nationella skriftliga och muntliga, så nu har jag ett garanterat mvg i det schvenska språket :)

Fredag

Dagen har verkligen innehållit plus och minus!

+ hållit mitt tal (ja, det gick jättebra:):):):))
+ fick mvg på min förra analysuppgift på internationella relationer
 

- fått reda på att min nuvarande analys är 2 sidor för lång
- jobbade häcken av mig för jag trodde att den skulle vara klar idag, men det är på måndag...

Men jag är glad ändå! Nu ska jag och gymma med Svenmarker och sen ska jag åka hem med min underbara pojkvän.. (som för övrigt var en del av mitt tal.. jag sa jättemycket snälla saker, då borde jag väl ha förtjänat en massage?)

Såhär kände jag mig igår, men nu är det mycket bättre!


Min dag idag har varit skitkul!

Nej, jag skojar bara. Det har den inte. Jag klev upp klockan 9, släppte ut hästarna, och sen satte jag mig vid datorn för att plugga. Och sen har jag gjort det fram tills nu. Med pauser för middag och lunch. Och vill ni veta vad det värsta är?

Jag är inte färdig än.


Hur du vet att du pluggat för länge

Sitter och skriver en analys av Kongo-Kinshasakrisen, något jag gjort sen 9.30 imorse. Det sätter sina spår. Alldeles nyss skulle jag översätta "so they can retain control of the mines in North Kivu." Det blev " så att de kan behålla kontrollen över minorna i norra Kivu."

Gör om, gör rätt...
 
   

Roligaste jag har sett på länge


Fast & Furious-Hamsters - video powered by Metacafe

Det är inte okej..

att skriva på sin blogg när man är arg egentligen, för det tenderar att bli så himla barnsligt. Men hela den här grejen kan inte bli barnsligare ändå, så fuck that. Har hittat en till häst, Christina ska kika på båda dom jätteintressanta och säga vad hon tkr. Håller tummarna..

På fyra ben..

Satt och ringde på hästar igår, i massor! Hittade två väldigt intresanta, en mindre intressant. Har sett film på en och löser sig finansieringen kan vi förhoppningsvis köpa den, väntar på film på 2 andra, en ganska intressant och en mindre intressant.. Så vi får se hur det löser sig! Men med häst ska jag fan bli, det är min tur den här gången...  Finaste Zorran.. Du är saknad.

Världens bästa Jonas Gardell

Satt och läste lite på Jonas Gardells blogg, och mannen är verkligen ett geni. Hittade bland annat en klockren text om porr. Här är den, direkt stulen av en av sveriges roligaste män:

"Apropå porrsurfande: När man turnerar mycket som jag hamnar man på en massa hotell som erbjuder porr på tv:n . På turnéslang kallas det naturfilmer.

Det finns en legendarisk gitarrist i svenskt muskiliv, inga namn nämnda. Det första han gör på ett hotellrum är att slå på porren. Sen slänger han en blick på skärmen i två sekunder, kollar in en närbild på ett manligt könsorgan och sen säger han: Jerry Blake!
Eller Peter North.
Eller Rocco.
Han kan namnen på varenda porrskådis i branschen, och han han behöver inte se mer än ollonet!
Han kan skilja de rakade pungarna från varandra, han kan känna igen en porrskådis på kukskaftet eller på skinkornas juckande.
Han är kung!
Ordet respekt finner en ny betydelse!

Själv tittar jag inte på hotelltvporr. Jag läser ju inte hieroglyfer heller, och heteroporr är ungefär lika begripligt för mig.

När jag ser ett par gigantiska silikontuttar tänker jag bara på vad de måste vara tunga att bära och "stackars hennes rygg".

När de har på sig högklackade skor i sängen tänker jag mest att det ser väldigt märkligt ut att ha högklackat till naket och dessutom ligga i en säng. Skulle det inte vara mer bekvämt att ta av sig?

Och de där superlånga naglarna, så opraktiskt! Särskilt i de lesbiska scenerna. Det måste vara svårt att komma åt med såna naglar. (Fast vad vet jag, lesbisk är jag ju ännu mindre.)

Och de stönar för mycket, brudarna! De skriker ju som om de hade betalt för det. Vilket de i och för sig har. Men sluta, tänker man, spela inte över, så jäkla fantastisk är inte den här lönnfeta snubben som bankar på dig.

Och när de vilt stönande kvinnorna till slut utom sig av multiorgasmer bönfaller männen att ejakulera i deras omsorgsfullt målade ansikten tänker jag bara: Jahopp, där ryker mejken, den måste ha tagit timmar att lägga!

Och det är ju inte så man förväntas reagera.
Antar att jag inte tillhör målgruppen."

Jonas - jag tillhör nog inte heller den målgruppen.


Voted - the worst girlfriend ever..

Idag har jag och Arvid varit tillsammans i 6 mån. Och vet ni vad jag gör? Jag tar på mig att jobba. Utan att fråga han. Trots att han sitter brevid mig. Jag är verkligen världens sämsta flickvän!!!! Men efter lite prat så löste det sig ändå, men jag känner mig verkligen skitdum fortfarande.. Visst är det ett bra sätt att uppskatta sin pojkvän? Tur att han är så snäll att han förlåter mig ändå!!

 Kanske en bok för mig?

Lov

Nu är lovet alldeles snart slut, och det känns faktiskt helt okej. Jag kommer säkerligen vara lika less om två veckor igen som jag var innan, men just nu känns det okej att gå tillbaka till skolan. Och den känslan tänker jag njuta av!

Under lovet som gått har jag inte gjort mycket vettigt. Har spelat tvspel, varit på halloweenfest, ätit god mat, tränat på iksu, tränat med hästen, sovit, ridit och bara tagit det lugnt. Det här lovet har varit som en lugn period i mitten av all stress. Välbehövligt, kan jag lova!

På torsdag ska hästen som jag provred för någon vecka sen ultraljudas, och om hon är okej då så flyttar hon hem till oss. Så håll tummarna för mig, jag är redan nervös!! 

 

RSS 2.0