Oth

Såg just sista avsnittet av One Tree Hill säsong 5. Jävlar vilken cliffhanger. Jag typ dog!!! När kommer nya avsnitt egentligen? Snart, hoppas jag..

Länge sen nu..

Min blogg är ingen sommarblogg, helt klart :) kanske mer nu när jag inte jobbar.


Hörde ni?

Jag jobbar inte.

Jag jobbar inte.

JAG JOBBAR INTE

Firade igår med att booza lite med A, drack en jättegod drink.. Vaniljglass, jordgubbar, hallon och absolut. Tänkte ladda upp en bild men mobilen ville inte. Suck. Den är verkligen cp. Måste nästan köpa en ny, men det känns MOTIGT med stora bokstäver. Någon som har nån dom vill sälja? Musik ett måste, kamera ett gärna. :)


Ska nu rida Mimmi på banan med Linn & Bugzi, och ska sen käka hemma hos Sebbe. Lär kanske inte bli världens längsta kväll, längtar efter lite quality datanörd-tid för mig själv faktiskt :) Eller, snarare tvspelstid.. Gud vad jag älskar tvspel.


Idag träffade jag för övrigt Elin och Idah på Nydala.. Värsta mysigt! Längtar tills skolan börjar så jag får träffa alla, och sätta igång med projektarbetet.. Gud va kul det ska bli! Mitt ska handla om ungdomar som dör i sportrelaterad hjärtmuskelinflammation, där slutprodukten är en infobroschyr om vad man ska tänka på när man tränar med en förkylning.. Vad ska ni andra göra?

Slitet

Jag är så enormt sliten i både kroppen och huvudet.. Satt på bron igår med älsklingen och bara stirrade för att jag var så himla trött efter att ha jobbat 6 av 7 dagar..

Bloggen har verkligen lidit under min jobbtid men jag har inte orkat... Energin fokuseras på andra viktigare saker.

Idag fick jag reda på att Blondie ska säljas, om hon går igenom besiktningen. Det känns ändå rätt bra, för det låter verkligen som att det kommer bli hur bra som helst där.. Älskade Tussen :)

Nu närmar sig även ettårsdagen efter att Silja for.. Det känns tungt. Tungt och deppigt. Saknaden efter henne blir som bara värre nu när Blondie är borta.. Tomrummet blir större. Men men.. livet går vidare.

Imorgon ska jag jobba och sen packa till Trästock.. senare kommer sadelutprovaren och sen ska jag nog till Arvid och sova. Längtar jättemycket efter han.. Underbaraste pojkvännen :)

Nu ska jag sova.. Känner att mina meningar är ganska enstaviga eftersom jag är så jävla trött.. Godnatt små vänner ♥  

Norrlandsmästerskap 2008









Jag vann... Inte :) :) Haha.. Men vi kommer tillbaka sen och tar revansch. Om bara inte den där svullnaden är något allvarligt...

Fjärilar..

i magen. Av två olika anledningar.

- Någon har tydligen bestämt sig för att dom vill ha Blondie.. Är iofs för det bästa, men lite sorgligt är det ändå.
- Ska tävla LC med Mimmi idag. Hjälp. Ner med handen!!!!!


Usch, känner mig inte 100 alltså.. Vart är pojkvännen när man behöver han? Skulle nog behöva någon som håller mig i handen.. hela dagen.. typ :)


Året med Blondie var verkligen något extra..
 

Dock så närmar sig den 17 juli och en annan fyrfota varelse ligger lite närmare i tankarna.. Gråter fortfarande varje gång jag ser bilder på henne.. Undra om man någonsin kommer över det?

Vackraste och klokaste Silja.. 17 juli. 17 juli. 17 juli.

Då kommer jag vara på Trästock.. Hur mycket ska vi satsa på minst ett vattenfall av tårar under kvällen? Jag skulle då inte satsa emot!

Så jävla less

Blä... Riktigt äckligt less på livet, varför går allting snett?

Kan inte ens sätta fingret på exakt vad som stör.. men bara, åhh.... Snart blire fan stubbe!!!
--->

Helvete..

Netbarköpet blev inte av.. Någon som bor i Umeå och känner sig på utköparhumör?

Förslag på muta: Dricks och jordgubbar?

Hej igen..

Längesen nu.. Har vart så upptagen med jobb, och sen Sundsvalls gatufest att jag inte hunnit med :) Sundsvall var iaf sjukt kul, hoppas på en repris nästa år!

Orkar inte skriva mer för jag är helt slut.. Men lite bilder kan ni få ta del av, dock från onsdagens hopptävling med nya stjärnan, Mimmi. Fotograf är Matilda Nordström :)
 















Visst är hon söt? :) 


RSS 2.0