Bara för att..


våran ponny är snyggast i världen!!



Sjukaste avslutningen på min ponnykarriär..

Tävlade i Sikeå i helgen, LC:2 & LB:1 med både Sorinette och Mimmi.

Fick 64,64% med Mimmi i LC:2an, vilket var en jävla chock.. Men hon visade att hon kunde skärpa sig, hon har aldrig gått så bra som hon gjorde i den klassen..

Rider sen med Zorina, och får exakt samma poäng.. Så det vara bara att rida in på prisutdelningen och inkassera två blågula rosetter och två fodersäckar, inte mig emot direkt!!

I LB:1an orkade Mimmi inte riktigt hålla ihop psykiskt, hon gnäggade hela programmet och skyggade en del, men vi fick ändå 58% (av en snåål domare) och kom fyra! Fanny & Lizzan, som vann, hade 7 poäng mer, så det är fan inte fy skam..

Zorina fick mjölksyra i bakbenen mitt i programmet i LB:1an, så det gick inte så bra.. Tyckte dock att hon gick bättre än Mimmi, men dressyr är ju som bekant en bedömningssport och domaren dömde hårt på alla som var en aning låga i formen.


Sitter nu på skolan och har haft en lång lunch, har snart religion och sen psykologi b, tråkig måndag!! Ska sen träffa Arvid, blir jättemysigt :) Lägger in bilder sen när jag kommer hem.. Kram kram

Borttappad

Varför lyckas jag alltid tappa bort alla mina saker? Mitt jävla skolleg är borta, i år IGEN. Förra året var jag tvungen att göra ett nytt. Tack gud bara för att jag hittade busskortet, det måste man ju betala om man tappar bort..

skolaskolaskolaskolaslynaskola

Fan, bloggen har typ dött, förlåt för det. Ska försöka dra igång mer aktivt igen.. Om jag någonsin har tid att sitta vid datorn. Hästar, skola, jobb och pojkvän tar ju mycket tid! Bläsch.. Skolan är igång igen. Känns kasst. Tråkigt. Drygt. Saknar mina pojkar, och särskilt min speciella.. Gud det lät som han är cp eller nåt. Det är han inte. Men jag tycker speciellt mycket om honom.

Åhgud. Vad flummigt det här blev. Jag är inte full, gott folk. Jag är i skolan.

Fredagkväll i hästarnas tecken (hur det nu kom sig..)



Jag vill bara gå hem med dig
Jag vill gå hem med dig
Innan eftertänksamheten har raserat hela natten
Vill jag gå hem med dig
Jag vill bara gå hem med dig

Nu sitter man här ensam i mörkret och väntar på att något lämpligt läge att sova infinner sig.. Hoppas att det är snart, eftersom jag ska upp tidigt imorgon! Tävling på g i Nordmaling, känns väl ganska taggat.. Tappade sugen lite nu men det kommer väl snart igen.. Bara jag och mami, just like old times.

Dagen har vart lite småskum, hatar att sova längre än 10, allt blir så fucked up!! Eller rättare sagt, jag blir fucked up. Känner mig typ darrig och illamående, trots att jag verkligen inte har någon anledning till det. Skumt värre.

Kvällen har iaf spenderats vid foten av Bräntberget med Daniel vdb, Tobias, Tobias, Arvid och några småtjejer. Var väl ok, men inte direkt på partyhumör när man kör moped hem och ska upp tidigt. Det var tänkt att Arvid skulle följa med imorgon men han stannade, lite besviken men förstår det samtidigt.. Alla kan ju inte dela min fascination för dom fyrfota varelserna. (Det roliga är att jag tror att alla faktiskt gör det.. Snacka om lurad :) )

Har hittat en ny musikfavorit såhär i sensommartider, Marilyn Mansons The Nobodies, fan va den är bra!!


Nu ska jag fixa lite the och sen sova. Godnatt gott folk..

Träning

För mig är träning något stort. Viktigt. Läskigt.

Eftersom jag vart sjuk så länge känns att träna normalt nästan som en ouppnåelig utopi. Det kommer nog aldrig hända igen, känns det som.

Därför, nu när jag ska köpa mitt kort, är jag typ rädd. Jag är jävligt väl medveten om hur mycket jag lyfte när jag slutade, vid nyår. Hur ska jag kunna nöja mig med mycket mindre? Jag måste verkligen säga till Magnus att skrika åt mig när jag kör för tungt.

Underbara Magnus förövrigt, fick ett sms av han igår. Jag tror ingen anade hur mycket det värmde, ja, Tobias kanske :) Nu ska jag gå och göra lite te och stjäla SSX3 från min syster.
 
Vissa satsade på Beach 2008. Jag satsade på tvspelsnörd 2008 (och lyckades). Godnatt, gott folk!


We will still be, friends forever..



Jag har varit kär i den här låten sen jag hörde den för första gången.. Men budskapet har börjat tappa lite av sin charm, och är nu mer som en påminnelse om allt som kunde vart.. För jag trodde verkligen att vi skulle vara vänner förevigt. Men jag börjar förlora hoppet om iallafall några..

Och idag, som alla andra dagar, saknar jag min älskade älskade ponny så att hjärtat blöder...

Min..

ponny är världens finaste! Det var helt galet vad fin hon var idag.. Herregud! Hopptränade för Elisabeth A, hoppade lite linjer och sådär, hoppade 95 vilket inte kändes högt för fem öre.. Sen när jag travade av var hon finare än hon någonsin vart, ens i dressyren! Helt fantastiskt :)

sen är min pojkvän också världens finaste. Kommer bli konstigt när skolan börjar att inte ses lika ofta.. Men då får man väl ta vara på stunderna mer :)

nu ska jag faktiskt gå och lägga mig tror jag.. är lite sliten efter surf-veckan :) kram och godnatt!


Ibland..

finns det verkligen ingenting bättre än att vara jag. :)

Allt är fyrfota

Mitt liv kretsar verkligen bara kring hästar nu. Rider 3-4 hästar per dag i veckan, tävling imorgon, sen hålla ridlektioner fredag-lördag. Är ju just nu på inskolning på Surf, där jag ska börja hålla lektioner på ponnyungarna på onsdagar. Är supertaggad, ska bli riktigt kul! Men jag är riktigt nervös..

Har ridit Mimmi för Camilla Åhlander varje dag denna vecka, med blandade resultat... Mimmi var skitfin på måndagen, bajs på tisdagen, så idag provade vi en thiedeman på henne. Det funkade grymt bra! Nu tog hon förhållningarna utan att spänna sig så förbannat, så det var helt klart positivt!

Imorgon blir det hopptävling med Mini-Mee i Stöcke, klasserna som rids är 50 cm och LD, dvs 80 cm. Känns lite nervöst, men vad fan, jag borde vara nog rutinerad för att fixa henne runt det.. :)  

 Världens vackraste Mini-Mee


Nu ska jag fortsätta äta popcorn och spela lite tvspel.. SSX3, mitt absoluta favoritspel alla katergorier! Kram på er alla.. :)


RSS 2.0