Inatt..

har jag legat vaken. Prick hela natten. Har aldrig hänt tidigare. Var helt jävla medvetslös på morgonen.. Kämpade mig igenom jobbet och nu.,.. nu ska jag sova på soffan. godnatt :)


Förresten..

Har bestämt mig för att försöka hålla den här viktklassen.. Får väl se hur det går. Har ju en tendens att älska träning lite för mycket :)

Nästan perfekt

Jag har börjat längta till min födelsedag. Jag har tillochmed skrivit en önskelista.

Jag vet nog ingen som älskar sin födelsedag som jag gör.. Djupt.. Passionerat.. Barnsligt kul! Jag älskar förresten födelsedagar överhuvudtaget. Jag har redan bestämt vad jag ska ge Sparven i present, om vi fortfarande är tillsammans.

Gud vad pinsamt, varför berättar jag det för er? Haha, bra fråga..

Iallafall så hörde jag rykten om fest hos Sebbe på fredag, jag taggar jävel - Jag har en klänning som måste invigas! Jag har inte berättat om den va? Den är rosa.. Med blommor på. Sjukaste kombon för att vara jag. Men den är grymt het faktiskt. Dock så jobbar jag till 22 så risken är väl att jag kanske inte hinner fixa mig sådär jättemycket.

Idag jobbar jag också, från ca 14 till 22. Hard work work, men bra pengar. Tur att jag har så jävla bra chefer. Dom är så himla roliga, jag skrattar typ alltid när jag pratar med dom :)

Nu ska jag pallra mig ut i stallet och fläta min hästs man.. Jippie. Or not. Men vi taggar helgen, fan va kul det ska bli!

 Hon är så vacker.. Älskade Tuss

Suck.

Om folk inte hör av sig och vill hitta på saker.. Visst kan man då anta att de inte är särskilt intresserade av det? Det har jag nog kommit fram till efter lite djupt tänkade.
 


Lika bra, jag har ändå inte tid :)

Sjukaste drömmen

Jag hade verkligen den konstigaste drömmen inatt..

Den involverade iaf han..



och hon



och så jag





Gissar att ni inte blev så mycket klokare av det där? :) Hade tänkt sova jättelänge idag eftersom jag somnade efter 3 inatt, men så blev det icke. Istället ser planeringen ut som följer:

Nu: Rida
Efter det: Smörja grejer
(I mån av tid) Efter det: Spela tvspel med linn
Någon gång efter 14: Väcka Arvid

Trästock


TRÄSTOCK

Abalone Dots -  OK

Alice in Videoland - Sådär

Anne Feeney -  NEJ

Baskery -  Sådär

Calm Chaos - JA!

Christin Kjellvander - OK

Cult of Luna -  NEJ/Sådär

Darcy - Sådär/OK

Dogbreathe - NEJ

Doktor Kosmos - JA

Glesbygdn - JA

Graveyard - OK/JA

Inja -  JA!

Jonas Desai - Sådär/OK

Jupither - JA!

Kapten Röd - JA!

Kilroy -  Sådär/OK

Kleerup - Sådär

Kocky - OK

Kristoffer Ragnstam - NEJ

Lasse Fabel - NEJ/Sådär

M.A Numminen - JA

Machine Supremacy - JA

Marcus Krunegård - Sådär/OK

 Movits - Sådär

Mystical Roots - NEJ

Olle Nyman - NEJ

Organism 12 - OK

Pugh Rogefeldt - NEJ

Relic - JA

Säkert! - OK

The Bombettes - NEJ/Sådär

The Breeze The Breathe - JA

The Coloured Office Paper - JA

The Soulshake Express - OK/JA

The Spacious Mind - NEJ/Sådär

The Tallest Man on Earth - Sådär/OK

Turn Down Elliot - JA!

Zeigest - NEJ

Zonaria - Sådär/OK

Medan jag inte sovit så har jag lyssnat igenom artisterna som kommer till Trästock, här är min åsikt iaf! Mycket bra musik, helt enkelt! Nu ska jag försöka sova.. Godnatt, folks :)


Lite självhat

Jag saknar min träning. Enormt mycket. Väger nu 56 kilo, och det äcklar mig. Okej, det är absolut inte mycket för fem öre.. Men det är lika mycket som jag väger när jag tränar mycket. Och nu tränar jag inte alls. Alltså minst 2 kilo extra fett. Så jävla äckligt. Usch usch usch. Sen ser jag jättepinnig ut vid nyckelbenen och axlarna.. Är van vid muskler och ser nu bara.. luft.

Men vad gör man egentligen när man hela tiden är sjuk? Härdar? Ja.. Men jag vill kunna sova. Jag vill inte ha urinvägsinfektion hela tiden. Jag vill inte konstant vara snorig. Och jag vill framförallt inte alltid ha ont i dom där jävla bihålorna.

Jag är på jättedåligt humör nu. Så ni får ursäkta all denna pessimism.

Men vet ni vad jag har bestämt mig för? Nu får det vara nog, helt enkelt. Nu tränar jag som jag vill! Och härdar.. Godnatt.



Underbart @ Tjuvlyssnat

Ett par ~20 sitter på sätena bredvid varandra på tunnelbanan. Tjejen har suttit och smsat ett bra tag och killen försöker lönlöst fånga hennes uppmärksamhet genom att nafsa henne i örat, leka med hennes hår och smeka henne på halsen. Till slut lägger han huvudet på hennes axel och suckar. Han borrar in ansiktet i hennes kofta och rör kärleksfullt huvudet fram och tillbaka. Tjejen tittar irriterat upp från mobilen.
Tjejen: Vad fan gör du? Sitter du och torkar av snor på min kofta?

Plus och minus

- Blondie ska åka till Carro i Sundsvall på måndag.
- Sålde VÄRDELÖST på jobbet, sämsta dagen på Coop någonsin. Grattis..

+ Ska på Sundsvalls gatufest
+ Har hittat en skinnjacka och en hoodie

Overall känns dagen ärligt talat riktigt pissig. Helvete.


The whole world is moving and I'm standing still




Woke up and wished that I was dead
With an aching in my head
I lay motionless in bed
I thought of you and where you'd gone
and let the world spin madly on


Får en sån jävla klump i magen när jag tänker på att Blondie ska fara. Känns ruttet, så ruttet.. Och ändå rätt, för jag vet ju att jag inte vill ha häst. Jag vill ha tid att festa, umgås med vänner, fixa naglarna, plugga, köra bil, allt sånt där.. Som jag knappt har tid med nu. Känner mig jättelåg nu, men kan verkligen inte gråta.. Går bara när A är med, av någon jättekonstig anledning. Litar mycket på han när det gäller sånt!

Midsommar var jättemysig, ute i en stuga i Sillviken med hans familj och släkt.. Sen blev kvällen bara bättre ju längre den gick, men det är en annan historia :)

Ska gå och lägga mig nu, för imorgon ska jag och Pinnsi gå på staden och bli inspirerade av kläder, är det tänkt. Jag har iofs nyss beställt ett linne, Today I'm wearing this, men bloggen vill visst inte ladda upp bilder.. Så ni får se det en annan gång. Kram och godnatt ! ♥

Midsommarpanik

Jag vill ha en ny klänning att ha på Midsommar. Och tidig som jag är har jag kommit på det nu, när jag jobbar mellan 12-22 idag och 8-16 imorgon. Därför blir det till att springa in på HM brevid jobbet och kika, och annars.. får jag väl helt enkelt hitta på nåt kul med det jag har. Blä, tråkigt!!





Är väl egentligen bara dom två jag är sugen på. Men vi får se.. Must get going om jag ska hinna dock. Ses!

Braine

Jag kom på varför jag har ont i armen. Fick ju min vaccination igår mot livmoderhalscancer exakt där, och har fått nån reaktion mot det., Typiskt jag!

Jobbet gick rätt bra idag, tjänade 15 kr mer i timmen på provisionen.. Trevligt trevligt. Var dock så jävla less på alla dessa jordgubbsterrorister (som Arvid så roligt uttrycker det) som tjatar, gnäller, plockar och förstör. Vill bara kasta jordgubbar i ansiktet på dom häxorna..

Börjad ladda midsommar också, fan va mysigt det ska bli.. :) Längtar galet mycket..

Nu ska jag äta lite jordgubbar med glass och chokladsås och sen sova.. Imorgon blir det ett långpass mellan 12-22 på jobbet, suck. Wish me luck!

Tussilago

Glömde skriva att det var några som provred Blondie i söndags.. Det var så jävla jobbigt. Själva provridningen gick bra, och dom kändes rätt vettiga. Kommer hem, allt känns ändå rätt okej. Sen säger mamma till papi:

"Men det är lite på samma sätt som med Silja, Emily förstår att hon ska säljas men inte att det betyder att hon inte kommer vara här längre"

...och då slår det mig. Hon kommer inte vara här längre. Hon kommer inte vara här. fan fan fan..

Efter att inte ha grinat på flera veckor (ovanligt för att vara jag) har jag nu gråtit 2 gånger på 3 dagar. Stackars Sparven, han fattar nog ingenting.

Fast nu klarar jag mig själv på ett helt annat sätt än för 2-3 år sedan.. Vet inte om det är för att jag inte litar lika mycket på folk nu, eller för att jag inte har lika stort behov av stöd. Lär väl vara en blandning av båda..

Klant

Jag har gjort något dumt med min (oexisterande) triceps. Den gör skitont. Fattar inte varför jag alltid ska göra illa mig överallt? Har nu 3 blåmärken på kroppen.

Nr 1, på insidan av låret, är från när jag red Mimmi och glömde dra upp stiglädret ordentligt(kunde ju tycka att man borde lärt sig det efter 12 års ridning, men nej).

Nr 2, på utsidan av låret, är från när jag med stor beslutsamhet gick in i bordskanten med låret. Bord har vassa kanter.

Nr 3, på min jävla triceps, har jagt inte en aning om hur det kom dit, men jag kan svära på att det tillkom när jag var nykter. Liksom alla dom andra. Varför är jag en pladdrande, ramlande idiot när jag är nykter, och en tyst någotsånär normal person när jag är full? Lös det mysteriet...

Har funderat över att låta bli att svordoms-censurera mina inlägg. Innan jag publicerar läser jag liksom alltid igenom och tar bort minst 3 stycken. Kanske borde låta bli någon gång och se hur ni skulle reagera. Jag svär alldeles för mycket :)

Dagens planering är ganska spikad, och pisstråkig:
12.00 - Rida Blondie/Mimmi/Zorina (vet inte riktigt än)
15.00-22.00 - Jobba
22.00 - Sova

Som sagt, mitt liv går bara ut på att äta, sova, rida, jobba och vara med arvid eller linn. Översocialt :)

Nu ska jag (ännu en gång) väcka min syster på något intressant sätt. Det är det mest kreativa jag gör på dagarna..

Ledig dag =) =) =) =) =) =) =)

Sol, klarblå himmel och 18 grader varmt.. Receptet för dagen blir följande:

- En nybränd skiva med bra musik
- God frukost bestående av knäckebröd med ost och skinka och ett glas juice
- En (förhoppningsvis) bra bok




Avnjutes på våran baksida i en solstol.. Underbara lediga dagar :)

Hard work work

 ÄLSKA!

Stay up late and we'd talk all night
In a dark room lit by the tv light
Through all the hard times in my life
Those nights kept me alive


Gårdagskvällen var jättemysig trots min otroligt otaggade inställning till det hela. Började med middag hos Magnuspagnus med TT och Andersson.. Satan vad jag skrattade. På riktigt så har jag träningsvärk i magen dagen efter.. Så himla roligt!! Älskar när mina killar är som dom brukar :)

Sedan blev det brännboll på Sandåkern med typ hela NS och några fler. Där dog jag, tvi vad otaggad.. Somnade typ på sidan, men efter en sup(eller var det kanske två månne?) taggade jag till och träffade faktiskt bollen, typ.. två gånger. 

Sen drog vi till staden där det var jättelite folk, men träffade iaf Slundberg , trevligt! Var dock inte helt vid medvetande men så kan det vara ibland :) Efter någon timme där drog jag och Sparven mot Öbacka, efter några omvägar som bjöd på många roliga, och en inte alltför rolig överraskning var vi hemma. Blev sentimental där någonstans på vägen, as usual gnällde jag lite om Silja, ni måste vara fett less vid det här laget? =) =) Men även annat blev sagt, som spelade större roll.

Oj, vad klockan blev mycket! Hade bestämt mig för att stänga av datorn klockan 00.00, börjar jobba kl 12 imorgon och ska ha gjort stallet innan. Idag jobbade jag 15-22, helvete vad drygt att jobba bakis när satkärringarna kommer och gnäller.. Men jag härdade och nu räknade jag att jag jobbat för 75 kr timmen idag, härligt härligt.

Godnatt alla vänner och ovänner.. :) Nä skojar bara. Äh whatever.  Känns fett depp att sova utan babe men den stackaren börjar jobba natt nu så han behöver nog all sömn han kan få innan dess. nu är klockan 00.03 och mina ögonlock faller snart ihop. Godnatt!

Mobbning

http://www.jonasgardell.se/doc/diary.jsp?id=556


 

Av någon anledning ligger mobbning jävligt nära hjärtat för mig. Jag vet inte varför, för jag har själv aldrig upplevt det på nära håll. Men det både skrämmer och fascinerar mig hur barn, framförallt, kan vara så otroligt grymma. Om jag fick välja att jobba med vad som helst i hela världen, då skulle det nog vara mot mobbning.

Kvällens planer

 
(ihopklistrat av evve)

Jag och Evelina ska bli ägg.
Looking forward too it! ;)

Humor på hög nivå



http://www.tjuvlyssnat.se/mellersta-sverige/zippad-och-klar-karlstads-egen-transformer#comments

Att älska.

Det är svårt det där med att älska saker. Oftast så vill man bara så himla mycket att man kväver, eller bara lessnar. Och det gäller verkligen allt. Människor, djur, musik, kläder, you name it. Men ibland tycker jag mig hitta en jämnvikt.

Dock gäller det kanske inte Delight and Angers som jag definitivt älskat sönder, sönder, sönder till småbitar.. Haha, att jag skulle lyssna på In Flames var något väldigt otippat. Får väl skylla på min pojkväns usla musiksmak som smittar av sig :)

Finaste delen i låten är iallafall sticket (eller vad man nu kallar det) när han sjunger:

Chasing left overs
Under the fading sun
Searching for shelter
I feel my time has come

Får gåshud över hela kroppen, helt jävla fantastiskt. Börjar komma ihåg varför jag lyssnade på dom för några år sen..

Dagens planering ser ut som följer:
- Fortsätta med musiklistan
- Äta lunch
- Käka middag med klassen på Droskan
- Klassfest någonstans
- Sova hos Sparven

Låter inte dåligt, inte dåligt alls! Ha en bra dag, trots det inte alltför soliga vädret.. Kram! ♥


ungefär 2 min och 12 sekunder in i låten kommer den bästa delen :)

My world spins madly on

Som ni kanske har sett är min älskling ute på annons nu.. Det känns jättekonstigt. Fast efter ett besök hos farbror doktorn efter att hon trampat mig på tån när jag skulle göra morgon imorse känns det inte lika hemskt, haha! Var inget på skelettet, men tån är jävligt svullen och öm, plus att nageln är sprucken.. Thanks a lot, Tusse.. Haha, knashästen skulle bara vifta undan en fluga dessutom.. Well well. http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=171344 Där är annonsen iaf. Kommer dock ha kvar henne tiden ut och tävla :)

Min kärlekslåt för tillfället är The Weepies - World spins madly on
Vad dom blå gubbarna gör i videon.. Det vet jag ärligt talat inte :) Enjoy!

Idiot

Det var en vacker morgon, och en flicka som skulle gå ut och ge sina hästar morgonmat. Eftersom det var 19 grader varmt ute tänkt flickan den lysande tanken: Sommarkläder! (dvs bikini och tunna seglarskor). Glad i hågen traskade hon ut, men snart uppenbarade sig misstaget. Det stora kossan till orangea djur som hon skulle mata trampade henne med sin broddade hov rakt på stortån. Med ett skrik som ekade över gården slängde hon sig raklång på marken och skrämde slag på resten av hästarna.

Nu sitter denna flicka vid datorn och funderar på om denna underbara soliga dag måste spenderas i ett väntrum på akuten... Helvete

Blondie ---> 

Bildchock(igen..)

Jag orkar verkligen aldrig portionera ut bilderna.. Allt kommer bara i ett svep! Men, kan väl vara kul ändå. Här kommer lite blandade grejer!

Myras bäbisar!



Catwoman ;) (med mina öron)



Taggade fans nr 1



Taggat fan nummer 2 (dock med fin frippa)


Eh.. Inga kommentarer



Blondie i sin flughuva (som hon, mot alla odds, faktiskt gillar!)

I rest my case

"Partiet tar avstånd från mångkulturalism, rasism och läror där det etniska ursprunget räknas som det enda eller avgörande kriteriet för nationstillhörighet...

Med mångkultur avser Sverigedemokraterna ett samhällssystem där främmande kulturer jämställs med, eller värderas högre än, ursprungskulturen och där staten på olika sätt uppmuntrar invandrare att behålla, eller förstärka, sina ursprungliga identiteter"

"Sverigedemokraterna är ett demokratiskt, nationalistiskt parti. Nationalism innebär en strävan efter ett tryggt och stabilt samhälle, där medborgarna känner samhörighet med varandra, genom en gemensam kultur och religion, ett gemensamt språk och en gemensam historisk bakgrund. Vi vill skapa nationell samhörighet och en känsla hos svenskarna av att "känna sig hemma". Vi sätter Sverige och den nationella solidariteten i centrum. "

Nej, Sverigedemokraterna är ju inte alls rasister...


Hard work work

Har nu jobbat första dagen. Allt gick bra, sålde lite över 300 liter, dvs har tjänat typ 68 kr timmen. Rätt okej med tanke på att alla jobbar, lär ju bli grymt mycket mer under semestern och på helgerna. Är rätt trött i skallen och benen, men det känns ändå rätt chill att ha gjort första dagen. Ska dock ringa Martin imorgon och be han hjälpa mig med redovisningen.. Det var typ halvsvårt! Men men.

Sitter nu och skriver min fanatism och fördoms-rapport.. Ska komma fram till om Sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti eller inte. Hade redan bestämt mig när jag började, men nu känner jag mig tveksam. Ska fortsätta granska, vet vad jag vill komma fram till iallafall.. Vad det blir i slutändan får vi se!  Nu mer rapport. Kram kram

RSS 2.0