Inte enklare än så.

Jag har tappat tron på världen.

De som inte känner mig så bra ser mig nog som rätt cynisk och ironisk. Men egentligen, deep down, är jag så otroligt naiv och hoppfull om allt. Och det här rubbar hela min världsbild, hela livet. Samtidigt så vet jag exakt vad jag tycker om det hela, och det är inte en sekund för tidigt, men.... Ibland måste man bara hata världen.


Nu ikväll blir det resa till Lövånger och hämta dator, sen promenad med Tok-Blondie och efter det Idol. Blir säkert cosy, har längtat som tusan till helgen. Tidigare var inte jag någon person som längtade såå himla mycket till helgerna, men nu... My god, veckorna är nedräkning och återhämtning, och på helgen - Då lever jag.

Så nära känner lukten
nu kan jag slappna av
och utanför på trappan
får frosten dig att tappa tag
Det har hunnit bli oktober
nu fryser gräset och går av
och jag hatar allt
som böjs och går av

Glaset är halvfullt

Okyssta, Oskulder och nykterister.. Friskvård i ett nötskal!

Förvirrad morgon idag, gav Blondie fel mat. Fick panik och schasade bort henne, då spottade hon mig i nacken. Tack för det! Annars allmänt slapp dag, yoga på gruppträningen, bara pratande om Åselemarknaden på RK:n och engelskan var lika "ansträngande" som alltid.

Är helt sjukt taggad på imorgon, var alldeles tokig idag för att jag längtade så mycket :)

Jaja, nu blir det väl kanske Heroes och sen sängen.. Kram på er!

Jag har för övrigt hittat den perfekta presenten till alla pojkvänner.. Garanterat uppskattat! ; )

image3

På tal om puppy-eyes..

image2

Äkta tjej-grejen! Vi är ganska sneeky ibland...

Rast

Sitter på rasten mellan klasstiden och historian i vårat gulliga(eller..?) bibliotek. Känner mig stressad över historia-uppgiften, måste be papi om hjälp.  
Gårdagen var jävligt rolig, garvade konstant i 30 minuter när jag var ute med Blondie, hon är helt tokig. 3 lugna dagar och hon hoppar på stället, haha! Men ikväll blir det hoppträning för henne så det blir nog bra ändå.
Det bästa med igår var ändå att det gick så bra för Ida att hoppa Zorina. Belive me, jag var imponerad. Helt crazy hur duktig hon har blivit, vart kom det ifrån? Vi alla var nog chockade. Men det var en positiv överraskning. 

Nu börjar jag om 2 minuter, så nu måste jag löpa..  

UPDATE
Det funkade inte så bra med praoplatsen, FAN! Men men,... Det är ju säkert roligt att vara på Björkgården.

Ironi.

Men jag ska få träna(ja älskling, jag ska vara lugn, jag lät inte ens Idah övertala mig att vi skulle köra bodypump)  och sen blir det Heroes och massor med te för att vara snäll mot halsen :)  

Ny blogg

Jag blev less på den gamla, för den var så kass.

Dagen har varit som de flesta andra dagar, fast med halsont. Jag har varit sjuk hela tiden som jag och Mattias varit tillsammans. Fattar ni hur knäppt det är?


Kvällen går i hästarnas tecken, först tur med Crazy B, sen coacha Ida med Z på träning. Det blir nog roligt! Och hela kvällen kommer jag sitta på nålar med telefonen vid min sida i hopp om positiva nyheter om prao-platsen...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0